Κεντρική σελίδα
Κεντρική σελίδαHomeTa PetrinaТа Петрина
Τα Πέτρινα - Κεντρική σελίδαSitemapΕπικοινωνία
Κεντρική σελίδα

Ta Petrina

Στην καρδιά της Βουρβουρούς, σε έναν χώρο 6 στρεμμάτων ανάμεσα σε ελαιόδεντρα και αμπελώνα, στα 200 μέτρα από την θάλασσα, και δίπλα στο δάσος, βρίσκεται το παραδοσιακό συγκρότημα “ta-petrina”. Οι παραδοσιακές κατοικίες εξ’ ολοκλήρου φτιαγμένες από πέτρα και ξύλο δεν ξαφνιάζουν, καθώς ξεπροβάλλουν σαν συνέχεια της φύσης, όμως εκπλήσσουν με την πολυτέλεια και την λειτουργικότητά τους.

Στο εσωτερικό τους η πέτρα και το ξύλο δημιουργούν μια ξεχωριστή διακόσμηση που έρχεται από αλλοτινές εποχές. Ξύλινες ζωγραφισμένες πόρτες, πέτρινοι τοίχοι, χειροποίητες κουρτίνες, προσεγμένη επίπλωση, σιδερένια κρεβάτια τονίζουν τον παραδοσιακό του χαρακτήρα και δημιουργούν ένα παραμυθένιο σκηνικό διαμονής. Οι κατοικίες διαφέρουν μεταξύ τους, προσφέροντας στον επισκέπτη πολλές επιλογές διαμονής. Επιλέξτε ανάμεσα σε πολυτελείς σουίτες με σοφίτα και τζάκι και κουκλίστικα δίχωρα διαμερίσματα με χρωματικές εναλλαγές και αφεθείτε σε ένα ταξίδι στο παρελθόν.

H ποιότητα και η ποικιλία αλλά κυρίως η σημασία στην παραμικρή λεπτομέρεια συνθέτουν την ατμόσφαιρα της γαλήνης και της πολυτέλειας που θα κάνει την διαμονή σας μια αξέχαστη εμπειρί.